Sikker innlogging
Passord, enheter og andre trinn.
Under Innstillinger, Sikker innlogging, bytter du passord, ser hvilke enheter du er logget inn på og logger ut på alle andre. Etter seks feil nåværende passord venter du et kvarter.
Arrangører, klinikkeiere og ledere bekrefter med en kode én gang per økt, via e-post eller app. Huk av Husk denne enheten for å slippe koden i 30 dager.